Кошик
39 відгуків
Магазин эко-товаров Eco Bee
+380731849657
+380666180689

Закваска для приготування йогурту Бифидокомплекс Good food (1 пакетик)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

17 грн.

Показати оптові ціни
Купити
+380731849657
  • +380666180689
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Закваска для приготування йогурту Бифидокомплекс Good food (1 пакетик)
Закваска для приготування йогурту Бифидокомплекс Good food (1 пакетик)
17 грн.
В наявності
Купити
+380731849657
  • +380666180689
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Бифидокомплекс – это специальная закваска для детского йогурта с полезными бактериями. Рекомендован педиатрами детям от 8 месяцев до 5 лет. Главная задача йогурта для ребенка пополнение "хороших" бактерий в его микрофлоре. Бифидокомплекс содержит бактерии, которые должны присутсвовать в микрофлоре ребенка в первые годы жизни. Такой йогурт обеспечивает здоровое пищеварение и отличное усвоение питательных веществ для полноценного роста и развития малыша. Йогурт з закваски Бифидокомплекс: Покращує апетит і травлення Підходить для першого кисломолочного прикорму Допомагає дитині легше адаптуватися до нових продуктів Покращує засвоєння вітамінів і мікроелементів Зменшує алергічні реакції Підходить для профілактики діатезу, авітамінозу, ацетонемічного синдрому, дисбактеріозу, кишкових інфекцій. Зміцнює імунітет в кишечнику і у всьому організмі Закваска для дітей — Бифидокомплекс — розроблена італійськими вченими з «Центру досліджень та розвитку біохімії і мікробіології BIOCHEM» в 2009 році. Дитячий йогурт «Бифидокомплекс» містить 7 видів пробіотиків, які повинні бути присутніми в організмі дітей від 8 місяців до 5 років. Йогурти з цими бактеріями допомагають постійно підтримувати мікрофлору дитину здоровою.

 

Як готувати:
Підігрійте молоко до t +38-42°C. Ложку і посуд для приготування бажано ошпарити окропом. Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване – прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.
Висипте закваску в молоко і перемішайте ложкою. Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим він стає більш щільним.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або використовуйте мультиварку або йогуртницю згідно інструкції.

Основні атрибути
Виробник  Good Food
Країна виробникІталія
  • Ціна: 17 грн.